6.2.2017

The One - Contouring Kit

Nyt tulee meikkivinkki tumpelolta niille jotka kaipaavat vertaistukea :D Lupasin laittaa käyttökokemuksia Oriflamen omasta korostuspaletista ja nyt se tulee tässä! Oon erittäin tykästynyt tähän, sillä en ehkä keksi helpompaa tapaa saa meikkiin eloa verrattuna meikkivoide-puuteri kompoon. Luvassa on myös erittäin edustavia naama kuvia ;)


Contouring Kit sisältää siis kolmea eri sävyä. Tumma on varjostuksille, keskellä vaalea jossa hieman kimalletta korostuksiin ja punainen puskipuna. Sävyt on hillittyjä ja helppo häivyttää. Kimalle ei ole mikään superglitteri vaan antaa kivasti valoa kasvoille. 


Ja sitten jos olette valmiita niin aloitetaan tästä Naked Truth-kuvasta. Seuraavia kuvia ei oo siis muokattu mitenkään, ne on otettu puhelimella ja valo on ikkunasta tuleva pakkaspäivän aurinkoinen luonnonvalo. En myöskään nauti ilman silmälaseja olosta juurikaan. Enkä suoraan edestä otetuista kuvista...


Alakuvassa on siis pohjana BB-voide ja sudilla levitetty puuteri. Arkikäytössä en käytä meikkivoidetta vaan kevyttä BB-voidetta koska kuten yläkuvasta näkee niin ei tässä korppukuivassa ihossa ole mitään peitettävää, ainoastaan väriä tasoittevaa voidetta tarvitaan. Pelkkä voide-puuteri meiningillä oon aika haamu ja aikasemmin sipasin aurinkopuuterilla väriä naamaan.


Sitten mun lopputulos näyttelee tällasta. Vertasin monta kertaa peilikuvaa ja puhelimen kuvaa ja ok on näissä kuvissakin eroa.. Edestä kuvasta näkee tuon valosuuden mitä tällä saa aikaan ja sivusta kuvasta tuon posken, nenänpielen ja ohimoiden varjostuksen sekä poskipunan. Ja mun super rohtuneet huulet...


Ja sitten vielä ihan vertailun vuoksi: Eka kuva on pelkkä puuteri, keskellä varjostus ja vikassa valmis. Ja sitten, ihan ite ei tarvitse tietää mitä laitetaan minnekin vaan paletin toisella puolella on kuvallinen ohje kuinka värejä käytetään ja mukaan saa vielä sanallisen ohjeen mikäli haluaa. Siitä paletin takaa on sitten helppo vilkasta mitä pitikään tehdä!


Mites tuumaatte? Halusin tehdä tästä mahdollisimman ihmiseltä-ihmiselle tyylisen jutun, sillä henkiläkohtaisesti olen menettänyt hermoja kun ammattilainen tekee huipputyötä ja itse kun yrittää jäljitellä niin eihän siitä mitään tule!

xx Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti