19.1.2017

Kevään meikkiuutuudet

Hox! Siis uusia mulle, ei ehkä muille. Lupasin kuitenkin esitellä tuon Oriflamen paketin sisällön ja tässä se tulee!


Elikkä ensimmäinen lempparein ja odotetuin ikinä on korostuspaletti. Tummempi varjostuksiin, keskellä ihana helmiäinen korostuksiin tuomaan valoa kasvoille ja sitten poskipuna. Lyhyesti sanoisin että tällaselle meikki tumpelolle joka osaa laittaa meikkivoiteen, puuterin ja vähän aurinkopuuteria poskiin niin toimii ihan loistavasti! Homman hoksas nopeasti, häivttäminen on helppoa koska kaikki on puutereita ja meikki saa ihan uutta hehkua. Eli toimii! Voidaan palata tähän vielä jonkun tutorialin kautta kunhan sellanen valmistuu. 

Huulista oon tykännyt aina ja testiin tuli Plumping Lip Spa-huulivoide jonka tarkoitus on aiheuttaa jonkin sortin turvotusta huulissa. Ei tällä vielä botoxia korvata, mutta toimii huulipunan alla voiteena ja kyllä se ainakin kihelmöi, ehkä vähän turvotusta havaittavissa. 

Oranssi huulikiilto sävynä Tangerine Tango olikin kivempi kuin odotin! Antaa kivan lisän arkimeikkiin eikä hyppää silmille. Levittyy hyvin ja toimii rajauksien kanssa tai ilman.

Musta kajali on aina musta kajali, Oriflamella tää on edullinen ja toimiva!

Sitten vielä vanha lemppari eli BB-huulivoide. Tää ei varsinaisesti juurikaan anna väriä, ihan kevysesti sävyttää huulia. Toimii huulirasvana hyvin. Tuoksu tässä voi olla aluksi outo mutta eipä se käytössä haittaa. 

Kysymyksiä saapi esittää!

xx Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti