14.12.2016

Syksyn kuulumisia

Hei ei vitsi miten nopeesti syksy on menny ja Joulu on ihan ovella!! ♥

Mun syksy on kulunu harjottelussa ja päivät on menny ihan super vauhdilla! Eikä vaan päivät vaan kaikki kahdeksan viikkoa... Mun harkkapaikka ja ohjaaja on mahtavat, oon oppinu mielettömän paljon toimintaterapiasta ja itestäni terapeuttina ja ihmisenä. On kiva välillä huomata kuinka samanlaisia ajatuksia on ohjaajan kanssa ja mulla on ollu lupa esitää kaikki hölmötkin kysymykset.

Oon tehnyt siis harjoittelua lasten kanssa. Asiakkaat on ollu pääsäntösesti alle kouluikäsiä, eka ja tokaluokkalaisia. Ne jos jotkut on aika sydämen murskaajia ja mulla on ollu haaste ottaa ne vaaleanpunaiset lasit silmiltä ja katsoa hommaa niin kuin se on. Vihdoin näyttää siltä että ammatinvalinta on osunu nappiin. Ei sillä, tykkään niistä edellisistäkin mutta on tää parasta!

Muuten öö no. Harkka-koti-uni-linja on ollu voittamaton. Oon myös nauttinu kun päivät on selkeitä (siis aamulla lähtee ja illalla tulee, muuten ei) ja rytmistä oli helppo saada kiinni. Tää sopii mulle ehottomasti parhaiten. Iltasin on ollu energiaa kivasti salille ja kotona puuhailuun.

Pitkän pähkäilyn jälkeen päätin myös lähtee Oriflamen edustajaksi, lähennä sillä että minä, siskoni ja äiti käytetään aika paljon näitä tuotteita ja olisi tyhmää tilata muualta kun voi itsekin tilata ja hyötyä tästä. Eli tämä saattaa tulla näkymään täällä välillä ja voisimpa ihan oman jutunkin siitä vääntää :)


xx Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti